Veilige traplift in Akkrum laten plaatsen

Lukt het u steeds minder goed om zelfstandig op de eerste etage van uw woning te komen? Staat u voor een ingrijpende operatie, waarvan u meerdere maanden moet revalideren? In beide gevallen kan een traplift in Akkrum laten plaatsen het overwegen waard zijn. Zo kunt u in uw vertrouwde omgeving blijven wonen, zonder direct te moeten zoeken naar een gelijkvloerse woning. Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van dit hulpmiddel. In ons assortiment bieden we u verschillende soorten trapliften aan. Denk aan een trapliften voor een rechte trap, voor een gebogen trap, voor mensen die zeer lang zijn of bijvoorbeeld voor mensen die lijden aan obesitas.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Op maat gemaakte traplift in Akkrum

  Wanneer u voor een traplift in Akkrum kiest, wordt deze standaard op maat gemaakt. Een rechte traplift is vaak al binnen een paar weken te monteren in uw woning. Ideaal, wanneer u binnenkort geopereerd wordt en niet hele dagen beneden wilt herstellen. Bij een gebogen trap duurt de productie van uw maatwerk traplift in Akkrum vaak iets langer. Onze adviseur kan u hier tijdens een eerste kennismaking meer over vertellen. Bovenal wordt een traplift zo ontworpen, dat deze u veilig en comfortabel naar de eerste en eventueel tweede etage van uw woning brengt.

  Traplift in Akkrum kopen of huren

  Triwa Trapliften biedt u verschillende opties, wanneer u de montage van een traplift in Akkrum overweegt. U kunt er hierbij voor kiezen de traplift aan te schaffen, waarbij u de keuze heeft uit een nieuwe en tweedehands traplift. Een alternatief is het huren van een traplift in Akkrum. Dat laatste kan interessant zijn voor mensen die revalideren van een medische ingreep. De traplift zal na de revalidatie niet meer nodig zijn.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl