Home » Traplift Friesland

Traplift in Friesland laten plaatsen in huis

Kost het u steeds meer moeite om veilig van beneden naar boven te komen en andersom? Bent u in het verleden wellicht al eens van de trap gevallen, toen u uitgleed of uw evenwicht verloor? De investering in een traplift in Friesland kan het overwegen waard zijn. Een traplift zorgt ervoor dat u zich veilig naar boven of naar beneden kunt bewegen. Neem plaats op het zitje van de traplift en laat u comfortabel vervoeren. De lage snelheid van de traplift maakt dat het niet eng is om hier gebruik van te maken! Triwa Trapliften helpt u graag verder, wanneer u meer wilt weten over uw mogelijkheden bij de aankoop van een traplift in Friesland.

Uw opties bij een traplift in Friesland

Een traplift is een lift, waarbij u plaatsneemt op het stoeltje aan de lift. Een alternatief die Triwa Trapliften u kan bieden, is een zogenaamde platformlift. Het voordeel van een platformlift is het feit dat u uw rollator of bijvoorbeeld een rolstoel mee omhoog kunt nemen. Nadeel van een platformlift ten opzichte van een traplift in Friesland is de ruimte die hiervoor nodig is. Lang niet iedere gang is breed genoeg om hier een platformlift in te kunnen monteren.

Advies over een trapliften

Overweegt u de aankoop van een traplift in Friesland? Laat u persoonlijk adviseren door de specialisten van Triwa Trapliften. Zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden die u heeft en de belangrijkste aspecten om rekening mee te houden, bij de aanschaf van een traplift. Ook kunnen ze u voorbeelden van reeds gemonteerde trapliften laten zien. Het geeft u een nog beter beeld van de opties die u heeft!