Kies voor een traplift in Gorredijk

Verbeter uw mobiliteit thuis door voor een traplift in Gorredijk te kiezen. Een traplift is niet alleen interessant voor montage in woningen. Ook bedrijfspanden voorziet Triwa Trapliften regelmatig van dergelijke oplossingen. Medewerkers die minder mobiel zijn, kunnen met een traplift in Gorredijk voor hun werkgever blijven werken. Een traplift wordt altijd op maat voor u ontworpen. U heeft hierbij keuze uit verschillende modellen trapliften. Het is voornamelijk van belang dat de traplift past bij de vorm van uw trap. Hierbij maakt het niet uit of het om een rechte of gebogen trap gaat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Mogelijkheden bij aankoop traplift in Gorredijk

  Een adviseur van Triwa Trapliften kan samen met u kijken welke mogelijkheden u heeft, wanneer u een traplift in Gorredijk wilt laten plaatsen. We beginnen hierbij met een inventarisatie van uw persoonlijke wensen. Op basis hiervan kunnen we een geschikt model traplift aan u aanraden. Naast een klassieke traplift met stoeltje, bieden we diverse andere soorten liften aan om uw mobiliteit te vergroten. Denk bijvoorbeeld ook aan een stalift, een XL traplift en een obesitaslift.

  Advies bij kopen traplift in Gorredijk

  Wilt u meer weten over de verschillende soorten trapliften? Bent u benieuwd naar de levertijd van onze producten? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Onze adviseur neemt de mogelijkheden met u door. U heeft bij ons keuze uit het kopen van een traplift in Gorredijk en het huren hiervan. Dat laatste kan interessant zijn, wanneer u de traplift slechts tijdelijk verwacht nodig te hebben. Denk aan een revalidatie na een ernstig ongeluk of een ingrijpende operatie. Naar wat voor type traplift zoekt u momenteel voor in uw woning of bedrijfspand?

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl