Investeer in een traplift in Groningen

Heeft u al eens overwogen om een traplift in Groningen te laten plaatsen? Een traplift biedt u verschillende voordelen. Zo maakt het uw woning veiliger en biedt het u een groot comfort, wanneer u van beneden naar boven probeert te komen. Neem plaats op het zitje van de traplift en laat deze u veilig naar de eerste etage vervoeren. U kunt ervoor kiezen om de traplift door te laten lopen naar de tweede etage van uw woning. Zo beweegt u zich moeiteloos door uw woning! Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van trapliften. Wij helpen u graag bij de aankoop van een traplift in Groningen.

Traplift in Groningen op maat laten maken

Bij de aankoop van een traplift in Groningen is het belangrijk, dat deze naadloos aansluit bij de vorm van uw trap. Heeft u een ronde trap, of bijvoorbeeld een rechte trap? Wij hebben een ruime ervaring in het inmeten van trapliften in verschillende soorten woningen. Zo kunnen we u ook uw woning vrijwel zeker van een passende traplift voorzien. Naast een traplift kan ook een platformlift interessant voor u zijn. Een platformlift biedt u de mogelijkheid uw rollator of bijvoorbeeld een rolstoel mee omhoog te nemen.

Advies bij de aankoop van een trapliften

Bent u benieuwd welk model traplift het beste bij uw woning past? Wilt u persoonlijk advies bij de aankoop van een traplift in Groningen? Neem eens contact met ons op, zodat we u van het gewenste advies kunnen voorzien. Pas wanneer u volledig tevreden bent met het ontwerp van de traplift, gaan we aan de slag met de productie en montage hiervan. Zo kunt u straks comfortabel omhoog en naar beneden komen, zonder te moeten verhuizen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug