Traplift huren in Drenthe voor uw bedrijfspand

Wist u dat een traplift kopen niet de enige optie is, die Triwa Trapliften u aanbiedt? Ook een traplift huren in Drenthe behoort tot onze mogelijkheden. Het huren van een traplift kan om verschillende redenen interessant zijn. U hoeft vooraf geen grote investering in een traplift te doen en u laat deze verwijderen op het moment dat u de traplift niet meer nodig heeft. Een traplift huren in Drenthe wordt zowel door particulieren, als door ondernemingen gedaan. We vertellen u graag meer over de voordelen hiervan.

Traplift voor uw personeel

Een traplift huren in Drenthe maakt het ook voor minder stabiel personeel mogelijk om bij een steile trap omhoog te komen. De kans dat iemand van de trap valt is hierdoor minimaal. Denk aan mensen die in een revalidatietraject zitten, of aan mensen die na een ongeluk niet meer kunnen lopen. Met een traplift biedt u hun de mogelijkheid voor u te blijven werken. Prettig voor uw organisatie en voor het personeelslid! Ook voor thuis kan een traplift huren in Drenthe een goede optie zijn. Mogelijk bent u onlangs geopereerd, waardoor u een tijdje niet zelf bij de trap omhoog kunt komen.

Advies bij een traplift huren in Drenthe

Vindt u het lastig om een keuze te maken bij een traplift huren in Drenthe? Onze adviseurs staan voor u klaar, om u hierbij te helpen. We hebben een ruime ervaring in het aanbieden van verschillende soorten trapliften. Zo kunnen we u altijd een traplift aanbieden, die past bij de wensen van uzelf of uw personeel. Neem eens contact met ons op, zodat we de mogelijkheden samen door kunnen spreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug