Voordelen van een traplift huren in Groningen

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin een traplift huren in Groningen het overwegen waard is. Mogelijk bent u de komende paar jaar aan het revalideren, waarbij u de trap nog niet zelfstandig op kunt komen. In zo’n geval kan een traplift huren in Groningen een tijdelijke oplossing voor u zijn. Het bespaart u een flinke investering in een nieuwe traplift en biedt u het comfort, om veilig omhoog te komen. De traplift kan zowel naar de eerste, als naar bijvoorbeeld een twee etage van uw woning worden aangelegd.

Traplift huren in Groningen om in uw woning te blijven

Naarmate u ouder wordt kan het steeds lastiger worden om bij de trap omhoog te komen. Dit leidt ertoe dat veel mensen op zoek gaan naar een gelijkvloerse woning, waarbij zij niet langer te maken hebben met een trap. Er zijn echter ook mensen die hun vertrouwde stekje absoluut niet willen verlaten. Een traplift huren in Groningen kan voor hen een goede optie zijn! Door voor de huur van de traplift te kiezen, hoeft u zelf geen grote investering te doen. Een traplift kopen kan immers best duur zijn. Triwa Trapliften biedt u trapliften in tal van verschillende modellen aan. Kies bijvoorbeeld tussen rechte- en gebogen liften voor uw woning.

Advies bij een traplift huren in Groningen

Om tot een weloverwogen keuze te kunnen komen, adviseren we u graag. Wij leggen de verschillende mogelijkheden aan u voor en geven advies over het meest geschikte model voor uw woning. Bent u tevreden met ons voorstel? In dat geval kunnen we de nieuwe traplift voor u aansluiten. Het maakt dat u nog lang in uw woning kunt blijven wonen, zonder bang te zijn om van de trap te vallen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug