Traplift huren in Zaandam

Revalideert u van een ingrijpende operatie, of staat er een operatie op de planning? In een dergelijke situatie kan een traplift huren in Zaandam een interessante optie zijn. U heeft hierbij geen blijvende traplift nodig, daar u uiteindelijk zelf de trap weer op zal kunnen komen. In de periode dat u revalideert helpt de traplift u veilig naar de eerste etage van uw woning te komen. Het voordeel hiervan is dat u het bed niet naar beneden hoeft te verplaatsen; het is geen fijn idee lange tijd in de woonkamer te moeten slapen. Triwa Trapliften maakt een traplift huren in Zaandam mogelijk. Niet alleen wanneer u revalideert, maar ook in andere situaties.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Voordelen van een traplift huren in Zaandam

  Een traplift huren in Zaandam is bijvoorbeeld ook interessant, wanneer u als werkgever een mindervalide werknemer heeft. De traplift kunt u gemonteerd laten, totdat deze werknemer overstapt naar een andere werkgever of bijvoorbeeld met (vervroegd) pensioen gaat. U hoeft vooraf geen groot bedrag te investeren in een traplift. Dat kan ook een voordeel zijn voor senioren, die nog enige tijd in hun vertrouwde omgeving willen blijven wonen. Met een traplift in huis wordt voorkomen dat zij moeten verhuizen naar een gelijkvloerse woning, wanneer het steeds meer moeite kost om naar boven te komen.

  Advies over een traplift huren in Zaandam

  Triwa Trapliften biedt u verschillende mogelijkheden aan, wanneer u een traplift huren in Zaandam overweegt. Trapliften worden altijd op maat gemaakt, zodat deze passen bij de vorm van uw trap. Een rechte traplift kan vaak al snel geleverd worden; bij een gebogen traplift moet deze eerst worden ingemeten. Neem contact op met Triwa Trapliften, zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden die we u bieden bij een traplift huren in Zaandam.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl