Voordelen van een traplift in huis

Heeft u het laten plaatsen van een traplift in huis al eens overwogen? De keuze voor een traplift in huis levert u verschillende voordelen op. Mogelijk bent u minder goed ter been, waardoor het steeds lastiger wordt om bij de trap omhoog te komen. Ook wanneer u in het verleden al eens uitgegleden bent op de trap, kan de keuze voor een traplift verstandig zijn. Trapliften worden in verschillende soorten aangeboden. Zo kan Triwa Trapliften u altijd een model bieden, die past bij hetgeen u nodig heeft. Wist u dat u bij ons ook een traplift in huis kunt huren? Handig, wanneer u deze slechts een beperkte periode nodig verwacht te hebben.

Mogelijkheden bij een traplift in huis

Een traplift in huis plaatsen kan in verschillende varianten. Kies bijvoorbeeld tussen een klassieke traplift met een stoeltje, een traplift waarop u kunt staan en een platformlift. Een platformlift is interessant, wanneer u bijvoorbeeld met uw rolstoel of rollator naar boven wilt kunnen komen. De verschillende soorten trapliften bewegen langs de randen van uw trap omhoog. Doordat het stoeltje van de traplift ingeklapt kan worden, hoeft deze anderen binnen uw huishouden niet in de weg te zitten.

Advies over een traplift in huis

Bent u nieuwsgierig naar de voordelen die een traplift in huis u kan bieden? Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden die u hierbij heeft? Neem in beide gevallen eens contact op met de adviseurs van Triwa Trapliften. Zij vertellen u graag meer over de voordelen van de diverse soorten trapliften die we u aan kunnen bieden. Door de opties aan u voor te leggen, maken we het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug