Traplift kopen in Arnhem – Triwa Trapliften


Maak uw woning in Arnhem comfortabeler en toegankelijker dan ooit tevoren met een traplift van Triwa Trapliften. Een traplift zorgt ervoor dat u zorgeloos en veilig kunt genieten van uw vertrouwde huis, ongeacht de vorm van uw trap. Of u nu een rechte trap, een trap met bochten, of een unieke trapconfiguratie heeft, onze uitgebreide selectie trapliften biedt voor elke situatie de perfecte oplossing. Blijf langer zelfstandig wonen en ervaar het gemak en de veiligheid die onze hoogwaardige trapliften bieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Ons assortiment trapliften


  Bij Triwa Trapliften kunt u kiezen uit verschillende modellen:

  • Rechte trapliften: Voor trappen zonder bochten of tussenplateaus.
  • Gebogen trapliften: Voor trappen met bochten, hoeken of tussenplateaus.
  • Speciale trapliften: Voor afwijkende trappen die een maatwerkoplossing vereisen.

  Naast nieuwe trapliften bieden we ook gebruikte modellen aan, die nog steeds de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid bieden, maar tegen een lagere prijs.


  Traplift huren of kopen in Arnhem

  Heeft u slechts tijdelijk een traplift nodig? Geen probleem! Bij Triwa Trapliften kunt u ook een traplift huren. Dit is een ideale oplossing voor kortdurend gebruik, bijvoorbeeld na een operatie. Het huren van een traplift is niet alleen interessant voor particulieren, maar ook voor bedrijven en appartementencomplexen voor senioren.

  Personaliseer uw traplift

  Bij Triwa Trapliften kunt u uw traplift volledig aanpassen aan uw smaak en behoeften. Kies de kleur en het materiaal van de zitting, en voeg luxe opties toe zoals een elektrische draaistoel of een elektrisch opklapbaar voetenplateau. Zo zorgt u ervoor dat uw traplift niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk is.


  Kwaliteit en veiligheid

  Onze trapliften voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare en duurzame oplossing. Dankzij de hoge kwaliteit van onze trapliften, kunnen zelfs tweedehands modellen nog jarenlang meegaan zonder verlies van functionaliteit.

  Traplift kopen op maat in Arnhem

  Bij Triwa Trapliften worden trapliften op maat ontworpen, zodat ze perfect aansluiten op de vorm van uw trap. Of er nu een hoek in uw trap zit, een plateau in het midden, of andere unieke eigenschappen heeft, wij zorgen voor een naadloze installatie. In urgente gevallen kunnen we een rechte traplift vaak al binnen één werkdag installeren. Gebogen of speciale trapliften worden meestal binnen een week geplaatst.

  Neem contact op


  Wilt u meer weten over onze trapliften in Arnhem? Bent u benieuwd hoe wij een traplift kunnen aanpassen aan de unieke vorm van uw trap? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte traplift te vinden. Samen zorgen we ervoor dat u weer veilig en comfortabel uw woning kunt blijven bewonen.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl