Traplift kopen in Den Haag

Tijdens de lange revalidatie na een operatie, als gevolg van ouderdom of bijvoorbeeld door een heftig ongeval kan een traplift kopen in Den Haag het overwegen waard zijn. Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van deze hulpmiddelen. Trapliften zijn er in verschillende varianten en worden altijd op maat ontwikkeld, zodat deze naadloos aansluiten op de beschikbare ruimte binnen uw woning. Overigens worden trapliften niet alleen door particulieren gebruikt. Ook bedrijven kiezen regelmatig voor een traplift kopen in Den Haag. Bijvoorbeeld om een medewerker te kunnen faciliteren die invalide is geraakt en daardoor niet meer omhoog kan lopen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Mogelijkheden bij een traplift kopen in Den Haag

  Een traplift kopen in Den Haag begint bij een inventarisatie van uw wensen en eisen. Kiest u voor een rechte traplift, of wilt u de traplift langs een gebogen trap laten monteren? U kunt voor een traplift naar de eerste etage van uw woning kiezen, maar deze ook doortrekken naar zolder. Zo kunt u langer thuis, in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Naast de klassieke traplift, bieden we verschillende alternatieve modellen aan. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze obesitas traplift, de traplift XL en de stalift.

  Persoonlijk advies bij traplift kopen in Den Haag

  Vindt u het lastig om een keuze te maken bij een traplift kopen in Den Haag? Dat is heel begrijpelijk! De professionele, ervaren adviseurs van Triwa Trapliften helpen u graag op weg. Laten we samen een inventarisatie van uw wensen maken, om op basis daarvan tot een advies te komen over de meest geschikte traplift in uw situatie. Een rechte traplift kunnen we vaak al relatief snel bij u thuis komen monteren! Zo hoeft u niet lang te wachten tot u weer naar boven kunt komen.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl