Voordelen van een traplift kopen in Friesland

Een traplift kopen in Friesland levert u verschillende voordelen op. Met name voor ouderen kan de aanschaf van een traplift interessant zijn. Zij profiteren van het feit, dat een traplift hen veilig omhoog en naar beneden brengt. Wanneer u instabieler wordt, kan het gevaarlijk zijn om uw trap zelf op en af te lopen. Mogelijk glijdt u uit, struikelt u of verliest u om een andere reden uw evenwicht. Het gevolg hiervan is dat u met een grote pijn beneden bij de trap komt te liggen! Een traplift kopen in Friesland helpt u dit te voorkomen. Triwa Hulpmiddelen biedt u trapliften, die op maat gemaakt zijn voor uw trap.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Traplift kopen in Friesland bij Triwa Trapliften

  Bij Triwa Trapliften begint een traplift kopen in Friesland bij het inventariseren van uw situatie en uw voorkeuren. Samen bekijken we welk type traplift het beste aansluit op de vorm van uw trap. Heeft u bijvoorbeeld een ronde trap, een trap met een plateau in het midden, of een rechte trap? In principe kunnen we u bij ieder type trap een passende traplift aanbieden. Naast een traplift kan ook een platformlift het overwegen waard zijn. Een platformlift verschilt van een traplift in het feit, dat een traplift enkel voorzien is van een stoeltje. Bij een platformlift kunt u ook met een rolstoel of rollator naar boven komen.

  Advies over een traplift kopen in Friesland

  Een traplift kopen in Friesland vergt de nodige voorbereidingen. U wilt er immers zeker van zijn, dat de traplift straks naadloos aansluit op de vorm van uw trap in huis. Persoonlijk advies kan om die reden wenselijk zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Samen bekijken we op welke manier we uw trap aan kunnen passen, zodat u weer veilig naar boven kunt gaan!

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl