Op maat gemaakte traplift kopen in Gelderland

Heeft u een op maat gemaakte traplift kopen in Gelderland al eens overwogen? Steeds meer mensen kiezen voor een traplift in huis. Overigens is een traplift niet alleen interessant voor woningbezitters; ze worden ook steeds vaker in bedrijfspanden gebruikt. De hoge kwaliteit die Triwa Trapliften u biedt, maakt dat u jaren plezier heeft van de traplift. Onze adviseurs komen graag bij u langs om de traplift in te meten en u meer te vertellen over de diverse opties die u heeft. Wist u dat trapliften voor een rechte trap vaak al binnen enkele weken geplaatst worden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Voordelen traplift kopen in Gelderland

  De voornaamste reden om een traplift kopen in Gelderland te overwegen, is het feit dat u veilig naar boven kunt komen. U hoeft niet te verhuizen naar een gelijkvloerse woning, wanneer uw mobiliteit afneemt. De traplift brengt u naar de eerste en indien gewenst ook tweede etage van uw woning. Trapliften worden niet alleen gebruikt door mensen die als gevolg van ouderdom aan mobiliteit inleveren, maar bijvoorbeeld ook door mensen die revalideren na een ingrijpende operatie.

  Traplift kopen in Gelderland of deze huren

  Naast een traplift kopen in Gelderland is ook het huren hiervan een mogelijkheid die Triwa Trapliften u biedt. Tijdens de revalidatie van een operatie is het huren van de traplift mogelijk interessanter. Daar waar iemand die door ouderdom niet langer veilig naar boven kan komen kiest voor het kopen van een traplift in Gelderland. Neem eens contact met ons op, zodat we de verschillende opties voor kunnen leggen. We denken graag met u mee over de meest geschikte wijze waarop u nog jaren veilig en comfortabel in uw eigen woning kunt blijven wonen.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl