Traplift kopen in Groningen via Triwa Trapliften

In verschillende situaties kan een traplift kopen in Groningen het overwegen waard zijn. Het kan voorkomen dat u na een operatie lange tijd moet revalideren, waarbij het niet mogelijk is om zelf de trap omhoog te komen. Met een traplift hoeft u geen bed in de woonkamer te zetten! Ook wanneer u invalide bent geraakt is een traplift wenselijk. Kies in dit geval tussen een klassieke traplift en bijvoorbeeld een platformlift. Het voordeel van laatstgenoemd model is dat u ook een rollator of rolstoel mee omhoog kunt nemen. Triwa Trapliften vertelt u graag meer over uw mogelijkheden bij een traplift kopen in Groningen

Mogelijkheden bij een traplift in Groningen

Bij een traplift kopen in Groningen is het allereerst zaak om te bepalen, welke vorm de traplift moet krijgen. Heeft u een rechte trap? In dat geval kan een traplift vaak al binnen enkele werkdagen geplaatst worden, afhankelijk van de voorraad. Bij een gebogen trap of een trap met een tussenplateau wordt een traplift vaak op maat voor u gemaakt. Zo sluit de traplift goed aan op uw trap. Het ziet er niet alleen mooier uit, maar garandeert ook uw veiligheid!

Advies bij een traplift kopen in Groningen

Is een traplift kopen in Groningen iets dat u overweegt, maar vindt u het lastig te bepalen welk type lift het meest geschikt is? Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden die u heeft bij de aankoop van een traplift. Zoals eerder genoemd werd, bieden we naast de klassieke traplift diverse andere modellen liften aan. Zo kiest u bij ons altijd voor een traplift die volledig aansluit op uw wensen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug