Traplift kopen in Heerenveen

Een traplift kopen in Heerenveen kan in verschillende situaties interessant zijn. Mogelijk wordt u als gevolg van ouderdom steeds stijver, wat het lastiger maakt de trap in huis veilig op en af te komen. Verhuizen naar een gelijkvloerse woning doet u liever niet; u wilt uw vertrouwde omgeving niet verlaten. Ook voor werkgevers kan een traplift kopen in Heerenveen interessant zijn. Bijvoorbeeld in de situatie waarin één van uw medewerkers minder mobiel is. Met een traplift kan deze collega voor u blijven werken. Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van deze hulpmiddelen voor in woningen en bedrijfspanden. Naar wat voor type traplift zoekt u?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Maatwerk traplift kopen in Heerenveen

  Iedere trap is anders, wat maakt dat u bij een traplift kopen in Heerenveen mag rekenen op maatwerk. Onze specialisten komen bij u langs om uw traplift in te meten. Bij een rechte traplift kan deze vaak al op zeer korte termijn geleverd worden; bij een traplift voor een trap met een hoek is de levertijd iets langer. Bij de productie van onze trapliften maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Op deze manier gaat de traplift niet alleen lang mee, maar bent u ook verzekerd van een veilige en soepele werking van dit hulpmiddel binnen uw woning. U wilt de zekerheid hebben dat u met een traplift kopen in Heerenveen weer veilig naar boven of beneden komt.

  Traplift kopen in Heerenveen of een model huren

  Triwa Trapliften biedt u niet alleen de mogelijkheid om een traplift te kopen in Heerenveen; ook het huren van een traplift kan een optie zijn. Wilt u hier meer over weten? Neem eens contact met ons op, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren. Persoonlijk advies kan ook wenselijk zijn, wanneer u meer informatie wenst over de verschillende soorten en modellen trapliften die we u aanbieden.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl