Traplift kopen in Joure

Wanneer u langere tijd moet revalideren van een medische ingreep, of wanneer het steeds meer moeite kost om naar de eerste etage van uw woning te komen is een traplift kopen in Joure het overwegen waard. Met een traplift vergroot u uw comfort in huis, verkleint u de kans op ongelukken en voorkomt u dat u gedwongen op zoek moet naar een andere (gelijkvloerse) woning. Een traplift kopen in Joure doet u bij Triwa Trapliften. Wij bieden u een breed scala aan trapliften, wat maakt dat we u vrijwel zeker een passend model aan kunnen bieden. Welke wensen heeft u voor de traplift in uw woning?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Veilige, robuuste traplift kopen in Joure

  Een traplift kopen in Joure begint bij een inventarisatie van uw wensen. Kiest u voor een traplift naar de eerste etage van uw woning, of wilt u deze doortrekken naar de zolder? Ook kijken we naar de vorm van uw trap. Heeft u een rechte trap, een ronde trap of bijvoorbeeld een trap met een plateau in het midden? Vaak kan een rechte traplift binnen een paar weken geleverd worden; een traplift voor een ronde trap wordt op maat voor u gemaakt. We doen er alles aan ook een dergelijk model traplift zo snel mogelijk bij u te monteren.

  Advies bij een traplift kopen in Joure

  Vindt u het lastig te bepalen of een traplift kopen in Joure voor u een interessante optie is? Neem in dat geval eens contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. We leggen de verschillende mogelijkheden graag aan u voor. Bovenal verzekeren we u van een robuuste, stevige en duurzame oplossing, waarmee u weer veilig naar de eerste etage van uw woning komt.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl