Mogelijkheden bij traplift kopen in Leeuwarden

Op het moment dat het u steeds meer moeite kost om de trap omhoog te komen, kan een traplift kopen in Leeuwarden het overwegen waard zijn. Een traplift kopen is een goed idee, wanneer u ouder wordt, te maken heeft met een lichamelijke beperking of al eens van de trap gevallen bent. De traplift wordt strak tegen de rand van de trap gemonteerd, zodat anderen hier geen hinder van ondervinden. Triwa Trapliften biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u een traplift kopen in Leeuwarden overweegt. Denk aan rechte trapliften, trapliften voor trappen met een bocht, enzovoorts.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Voordelen van een traplift kopen in Leeuwarden

  Voornaamste voordeel van een traplift kopen in Leeuwarden is het feit, dat deze u veilig van beneden naar boven brengt en andersom. De kans dat u nog van de trap valt is minimaal. Daarbij biedt een traplift u veel comfort. Het zitje van de traplift is stevig en het apparaat brengt u in een soepele beweging naar boven. Met een traplift kunt u langer in uw eigen woning blijven wonen. Zou u minder mobiel worden, dan zou u zonder traplift al snel gelijkvloers moeten gaan wonen. Met een traplift in huis stelt u dat uit. Wel zo prettig!

  Advies bij een traplift kopen in Leeuwarden

  Een traplift kopen in Leeuwarden is een hele stap. Waarop moet u letten, wanneer u een traplift uitzoekt? De adviseurs van Triwa Trapliften komen graag bij u langs, om samen met u naar een geschikte traplift voor uw woning te zoeken. Belangrijk hierbij is dat de traplift naadloos aansluit op uw wensen. Naast een klassieke traplift bieden we ook een speciale obesitaslift en bijvoorbeeld een stalift. We vertellen u graag meer over de verschillen tussen deze drie trapliften.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl