Traplift kopen in Nijmegen

Triwa Trapliften is uw gerenommeerd specialist op het gebied van trapliften. In verschillende situaties kan een traplift kopen in Nijmegen verstandig zijn. Denk bijvoorbeeld aan ouderdom, als gevolg waarvan u steeds minder makkelijk omhoog weet te komen. U wilt het liefst zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Het laten plaatsen van een traplift helpt hierbij. Ook wanneer u lange tijd moet revalideren of bijvoorbeeld te maken heeft gehad met een ernstig ongeval, kan een traplift kopen in Nijmegen aan te raden zijn. We bieden u verschillende mogelijkheden, wanneer u een traplift overweegt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Verschillende opties bij traplift kopen in Nijmegen

  Op onze website vindt u een compleet overzicht van de opties die u heeft, wanneer u kiest voor een traplift kopen in Nijmegen. Het klassieke model traplift kunnen we leveren in een rechte en gebogen variant. Dit is afhankelijk van de vorm van uw trap. U kunt kiezen voor een traplift die u naar de eerste etage van uw woning brengt. Het alternatief is een traplift naar zolder. Naast de klassieke trapliften bieden we u een obesitaslift, een stalift en bijvoorbeeld een traplift voor hele lange gebruikers aan. Specifiek voor bedrijven kan een traplift voor dozen interessant zijn. Zo hoeven medewerkers deze niet naar boven te tillen.

  Afspraak maken voor traplift kopen in Nijmegen

  Laat u persoonlijk adviseren door een van de adviseurs van Triwa Trapliften. Een traplift kopen in Nijmegen kan best spannend en ingewikkeld zijn. Wij zorgen dat de traplift in uw woning of bedrijfspand straks naadloos aansluit op de wensen die u heeft. Laten we nader kennismaken om een eerste inventarisatie te kunnen maken van deze wensen. Met name rechte trapliften zijn vaak snel te leveren!

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl