Op Maat Gemaakte Trapliften door de Specialist in Noord-Holland

Bent u slecht ter been of rolstoelgebonden en wilt u langer zelfstandig in uw vertrouwde omgeving blijven wonen? Triwa Trapliften biedt de perfecte oplossing in Noord-Holland. Als trapliftspecialist voor zowel particulieren als bedrijven begrijpen wij uw behoefte aan onafhankelijkheid. Wij bieden een breed scala aan liften zoals rechte, gebogen, steile, en smalle of brede trapliften. U hoeft niet te verhuizen of afhankelijk te zijn van anderen; Triwa maakt uw huis of bedrijf weer volledig toegankelijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Diverse Soorten en Extra Opties: Kies de Traplift die Bij U Past

  Met de jarenlange ervaring van Triwa Trapliften kunt u niet alleen een traplift kopen die naadloos past bij uw trap in Noord-Holland, maar ook deze geheel aanpassen naar uw wensen. Kies uit luxe oplossingen zoals een elektrische draaistoel of een elektrisch opklapbaar voetenplateau. Ook het huren van een traplift behoort tot de mogelijkheden, ideaal voor tijdelijke behoeften. Wij bieden daarnaast alternatieve mobiliteitsoplossingen zoals badliften, oprolbare opritten, of scootmobielen, zodat u zich gemakkelijker in en om het huis kunt bewegen.

  Kwaliteit, Veiligheid en Snelheid bij Triwa Trapliften

  Bij Triwa Trapliften staan kwaliteit en veiligheid voorop. Onze trapliften voldoen aan strikte eisen en gaan jarenlang mee. Wilt u een kwalitatief goede maar budgetvriendelijke optie? Overweeg dan onze gebruikte trapliften. Daarnaast kunnen wij in veel gevallen een rechte traplift binnen een werkdag monteren. Heeft u een speciale of gebogen traplift nodig? Dat is meestal binnen een week geregeld. Onze adviseurs staan klaar om samen met u de beste oplossing te vinden.

  Neem nu contact met ons op via info@triwa.nl en ontdek wat Triwa Trapliften voor u in Noord-Holland kan betekenen. Uw comfort en onafhankelijkheid zijn onze prioriteit!

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl