Traplift kopen voor particulieren bij Triwa Trapliften


Een traplift stelt u in staat om langer in uw eigen huis te blijven wonen, zonder concessies te doen aan veiligheid en gemak. Onze trapliften brengen u moeiteloos naar de eerste, tweede of zelfs hogere etages van uw huis. Vergroot het comfort en de toegankelijkheid van uw woning met een traplift van Triwa Trapliften.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Trapliften voor elke trap

  Bij Triwa Trapliften bieden we een breed scala aan trapliften, perfect voor elke type trap. Kies uit onze rechte trapliften, gebogen trapliften of speciale maatwerkoplossingen. Naast nieuwe trapliften kunt u ook kiezen voor gebruikte modellen, die dezelfde hoge kwaliteit en betrouwbaarheid bieden tegen een lagere prijs.

  Huren of kopen: wat past bij u?

  Naast het kopen van een nieuwe of gebruikte traplift, kunt u bij ons ook een traplift huren. Dit is ideaal als u slechts tijdelijk een traplift nodig heeft, bijvoorbeeld na een operatie of voor een bepaalde periode. Ook voor bedrijven, zoals appartementencomplexen voor senioren, is het huren van een traplift een handige en flexibele oplossing.

  Personaliseer uw traplift


  Bij Triwa Trapliften kunt u uw traplift helemaal naar wens aanpassen. Kies het materiaal en de kleur van de zitting en voeg luxe opties toe zoals een elektrische draaistoel of een elektrisch opklapbaar voetenplateau. Elke traplift kan op maat worden ontworpen om perfect aan te sluiten op de vorm van uw trap, ongeacht hoe complex deze is.


  Soorten trapliften

  Wij bieden twee hoofdtypen trapliften aan:

  1. Rechte Trapliften: Ideaal voor trappen zonder bochten of tussenplateaus.
  2. Gebogen Trapliften: Perfect voor trappen met bochten, hoeken of tussenplateaus.

  Heeft u een afwijkend trapmodel? Geen zorgen, wij kunnen een speciale traplift ontwerpen die precies past bij uw unieke trap. Voor mensen in een rolstoel of met een scootmobiel bieden wij ook platformliften en huisliften aan.

  Kwaliteit en veiligheid voorop

  De trapliften van Triwa Trapliften voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Onze trapliften zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan zonder aan kwaliteit te verliezen. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt kiezen voor een tweedehands model, waarmee u kosten bespaart zonder in te leveren op comfort en veiligheid.

  Snelle installatie

  We begrijpen dat de noodzaak voor een traplift soms plotseling kan ontstaan. Daarom bieden wij snelle installatieopties aan. Voor rechte trapliften kunnen we vaak al binnen een werkdag bij u terecht. Voor gebogen of speciaal ontworpen trapliften streven we ernaar om binnen een week te installeren.

  Neem contact op


  Wilt u meer weten over onze trapliften? Of bent u benieuwd hoe wij een traplift kunnen ontwerpen die perfect aansluit op de speciale vorm van uw trap? Neem dan contact op met Triwa Trapliften. Onze deskundige adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u de beste oplossing te vinden. Zo kunt u weer veilig en comfortabel uw vertrouwde woning blijven bewonen.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl