Traplift kopen in Wolvega

Blijf langer in uw vertrouwde omgeving wonen, door uw woning van een moderne traplift te voorzien. Met een traplift komt u veilig omhoog, ook wanneer u steeds minder mobiel bent. Het maakt dat u de verhuizing naar een gelijkvloerse woning uit kunt stellen. Wel zo’n fijn idee! Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van verschillende soorten trapliften. Bij een traplift kopen in Wolvega bieden we u rechte- en gebogen trapliften aan. Daarnaast kunt u een speciaal model traplift overwegen; dit is bijvoorbeeld interessant voor mensen die lijden aan obesitas.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Mogelijkheden bij een traplift kopen in Wolvega

  Een traplift kopen in Wolvega begint bij een inventarisatie van uw persoonlijke wensen. Aan welke eisen moet de traplift voldoen? Kiest u voor een traplift welke aan het eind van de trap stopt, moet deze om het uiteinde heen te bewegen zijn. Dat laatste voorkomt dat een trap erg smal wordt voor andere gebruikers. Onderdeel van de inventarisatie van uw wensen is het opmeten van de trap. Trapliften worden standaard op maat gemaakt, passend bij de vorm en lengte van de trap in uw woning. Rechte trapliften zijn vaak al op korte termijn leverbaar. Bij gebogen trapliften is de levertermijn iets langer; de productie ervan neemt meer tijd in beslag.

  Advies bij een traplift kopen in Wolvega

  Wilt u een traplift kopen in Wolvega om veilig naar boven en weer terug naar beneden te komen in huis? Triwa Trapliften voorziet u graag van persoonlijk advies. Neem eens contact met ons op, zodat we u de verschillende mogelijkheden voor kunnen leggen. Naast een traplift kopen in Wolvega, kan ook het huren ervan een optie zijn. Wij leveren trapliften aan particulieren en zakelijke partijen.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl