Traplift in Sneek laten plaatsen

Er zijn verschillende situaties waarin het laten plaatsen van een kwalitatief hoogwaardige traplift in Sneek het overwegen waard is. Denk bijvoorbeeld aan senioren, die maar al te graag in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Voorkom dat een grondige renovatie of verbouwing van hun woning vereist is om dit mogelijk te maken, door een traplift in de woning te laten plaatsen. Triwa Trapliften is uw partner voor de levering van dit hulpmiddelen. Wij voorzien niet alleen particulieren van een op maat gemaakte traplift in Sneek; ook bedrijven kunnen er baat bij hebben. Denk aan organisaties met een mindervalide medewerker. Door een traplift te plaatsen kan deze medewerker voor u blijven werken. Het toont goed werkgeverschap!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Mogelijkheden bij de aankoop van een traplift in Sneek

  Bij de keuze voor de montage van een traplift in Sneek heeft u tal van verschillende opties. Kiest u voor een rechte traplift in huis, of is een gebogen traplift vereist door de vorm van uw trap? Naast de klassieke traplift met zitje, zou u ook een stalift kunnen overwegen. Kunt u als gevolg van uw gewicht nauwelijks nog de trap omhoog komen? In dat geval kan een obesitaslift een interessante optie zijn. Het voorkomt dat u noodgedwongen moet verhuizen, of uw slaapkamer en badkamer naar beneden moet halen.

  Huur een traplift in Sneek

  Niet alleen de aankoop van een traplift in Sneek behoort tot de mogelijkheden van Triwa Trapliften. Zo bieden we u ook graag een traplift te huur aan. Het huren van trapliften is interessant, wanneer u na een ingrijpende operatie enige tijd moet revalideren. Zodra u volledig hersteld bent, kunt u de traplift weer laten verwijderen. Neem eens contact met ons op, zodat onze adviseur u persoonlijk kan adviseren.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl