Professionele traplift verhuur in Friesland

De investering in een traplift kan behoorlijk groot zijn. Daar waar u de traplift mogelijk slechts tijdelijk nodig verwacht te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij u revalideert van een ingrijpende operatie. Nadat u volledig hersteld bent, heeft u de traplift niet meer nodig. Voor deze situaties biedt Triwa Trapliften u de mogelijkheid om een traplift te huren. Onze traplift verhuur in Friesland is ook voor zakelijke partijen interessant. Mogelijk heeft u tijdelijk een mindervalide medewerker. Door een traplift te huren kan uw medewerker naar kantoor blijven komen. Zodra deze hersteld is of een andere baan vindt, kunt u de traplift weer weg laten halen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Traplift verhuur in Friesland met diverse opties

  Onze traplift verhuur in Friesland biedt u verschillende opties. Zo heeft u de mogelijkheid om een rechte traplift met zitje tegen de wand bij de trap te laten plaatsen. Heeft u een hoek met een bocht of bijvoorbeeld een plateau in het midden? Geen probleem! Triwa Trapliften biedt u graag een passende oplossing aan. Naast de klassieke traplift, kunt u bij onze traplift verhuur in Friesland ook terecht voor verschillende andere soorten liften. Denk aan een stalift of bijvoorbeeld een speciale obesitaslift. Het is sterk afhankelijk van het beoogde gebruik van de lift, welk model traplift het meest geschikt is.

  Advies van onze traplift verhuur in Friesland

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze traplift verhuur in Friesland u biedt? Bent u benieuwd welk model lift het meest geschikt is voor u? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden. Een rechte traplift is vaak al snel te leveren. Zo hoeft u niet lang te wachten voor u zich weer comfortabel en veilig naar de eerste en tweede verdieping van uw woning kunt bewegen.  

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl