Kies voor de hulp van onze traplift verhuur

In verschillende situaties is een traplift huren een betere optie, dan de aanschaf van een nieuwe traplift. Denk bijvoorbeeld aan het revalidatietraject na een ingrijpende operatie. Zodra dit traject, welke overigens maanden kan duren, is afgerond heeft u de traplift niet meer nodig. Ook voor zakelijke partijen kan het huren van een traplift interessant zijn. Denk aan een medewerker die invalide is geraakt, een medewerker die langere tijd moet revalideren maar wel wil blijven werken, enzovoorts. In deze situaties kunt u rekenen op de traplift verhuur van Triwa Trapliften. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we u bieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Mogelijkheden van onze traplift verhuur

  Onze traplift verhuur biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u een traplift wilt huren. Kies bijvoorbeeld tussen het huren van een klassieke, rechte traplift. Een gebogen traplift is prettig voor trappen met een bocht of een plateau in het midden. Naast de klassieke traplift met een zitje, kunt u bij onze traplift verhuur kiezen voor een stalift. Ook een obesitaslift is een optie die we u bieden. Het is afhankelijk van uw wensen en het beoogde gebruik van de traplift, welke van deze opties het meest geschikt is voor u.

  Traplift verhuur benaderen voor advies

  Vindt u het lastig om een keuze te maken uit het aanbod van traplift verhuur? Neem eens contact met ons op! Onze professionele adviseurs helpen u graag op weg bij het maken van een weloverwogen keuze. Samen zoeken we naar een te huur aangeboden traplift, die aansluit op uw wensen. Zeker een rechte traplift kan vaak al snel geleverd worden.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl