Veilige en op maat gemaakte trapliften in Assen

Wanneer u steeds slechter ter been bent, moeite heeft om naar de eerste en tweede etage van uw woning te komen of lang moet revalideren is het installeren van een traplift in huis het overwegen waard. U heeft hierbij keuze uit een breed scala aan trapliften in Assen. Gaat u voor de klassieke traplift? Wilt u een stalift, in plaats van een model met een stoeltje? Enzovoorts. Triwa Trapliften legt de verschillende opties graag aan u voor. Bovenal zijn onze trapliften veilig, duurzaam en eenvoudig te bedienen. Het vergroot het comfort in uw eigen woning en maakt dat u er langer kunt blijven wonen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Keuze uit diverse soorten trapliften in Assen

  Trapliften in Assen worden in verschillende varianten aangeboden. Zoals reeds genoemd kunt u naast het klassieke model voor een stalift kiezen. Ideaal, wanneer het u veel moeite kost om steeds op te staan. Ook een obesitaslift kan een optie zijn, wanneer u door deze aandoening lastig omhoog kunt komen. U wilt het risico op een val van de trap tot een minimum beperken. Trapliften uit ons assortiment worden zowel in woningen, als in bedrijfspanden gebruikt. In een bedrijfspand komt een traplift van pas, wanneer een medewerker gedurende een langere periode moet revalideren.

  Advies over verschillende opties bij trapliften in Assen

  Vindt u het lastig om een keuze te maken uit het brede aanbod aan trapliften in Assen? Dit is heel begrijpelijk! We ondersteunen u er graag bij, door u persoonlijk te adviseren over de verschillende opties die u heeft. Op basis van uw wensen en de vorm van uw trap ontwerpen we samen een traplift op maat, naadloos aansluitend op uw behoeftes. Bent u tevreden over het ontwerp? In dat geval komen we de traplift zo snel mogelijk bij u thuis monteren.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl