Specialist op het gebied van trapliften in Drachten

Naarmate u ouder wordt kan de keuze voor een traplift het overwegen waard zijn. Het helpt u ongelukken op de trap te voorkomen en verbetert het comfort in huis. Zo kunt u langer in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van maatwerk trapliften in Drachten en de omgeving hiervan. Wij leveren trapliften die naadloos aansluiten op de vorm van uw trap en de wensen die u zelf heeft. Naast een reguliere traplift kunnen we u bijvoorbeeld ook een stalift bieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Trapliften in Drachten huren of kopen

  Niet altijd heeft u een traplift meerdere jaren nodig. Mogelijk wordt u binnenkort geopereerd en gaat u een zwaar en lang revalidatietraject in. In dit geval is het prettig om tijdelijk een traplift in huis te kunnen gebruiken. Het voorkomt dat u lange tijd op de benedenverdieping moet slapen. Wij bieden u de mogelijkheid om trapliften in Drachten te huren voor een tijdelijk gebruik, of te kopen als u de traplift lange tijd nodig verwacht te hebben. Het huren van een traplift in Drachten is ook interessant, wanneer u de traplift als bedrijf wilt laten plaatsen. Het voorkomt dat u afscheid zou moeten nemen van een waardevolle, minder mobiele collega.

  Advies bij aankoop of huren van trapliften in Drachten

  Overweegt u momenteel de aanschaf van een traplift? Onze adviseurs snappen dat dit een grote stap kan zijn. Laat u adviseren over de verschillende soorten trapliften in Drachten, die Triwa Trapliften bij u in huis of binnen uw bedrijfspand kan plaatsen. Een rechte traplift is vaak al binnen enkele weken leverbaar. De levering van een traplift met bocht duurt iets langer. Onze adviseur kan u een indicatie geven van de levertijden.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl