Specialist op het gebied van trapliften in Emmen

Steeds vaker kiezen woningbezitters voor een traplift in huis. De keuze voor trapliften in Emmen biedt verschillende voordelen. Voornaamste reden om voor een traplift te kiezen is het feit, dat dit het mogelijk maakt om langer thuis te blijven wonen. Met de traplift kunt u op de eerste of zelfs tweede etage van uw woning blijven slapen. De kans dat u van de trap valt is met het gebruik van een traplift minimaal. Een traplift kan daarnaast helemaal naar de vorm van uw trap geproduceerd worden. Het maakt dus niet uit, dat er een lastige bocht in uw trap zit!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Verschillende soorten trapliften in Emmen

  Wanneer u de aanschaf van een traplift overweegt, heeft u de keuze uit verschillende soorten trapliften in Emmen. Een traplift wordt bijvoorbeeld niet standaard gebruikt door senioren. Naast het klassieke model traplift biedt Triwa Trapliften u ook een obesitaslift aan, evenals een speciale stalift. In vergelijking met een klassiek model, kunt u op een stalift blijven staan. Ideaal, wanneer het u relatief veel moeite kost om steeds te zitten en weer op te staan. Heeft u een rolstoel of rollator? In dat geval kan ook een platformlift het overwegen waard zijn.

  Advies bij aankoop van trapliften in Emmen

  De keuze voor een traplift is vaak niet eenvoudig. Er zijn verschillende factoren om rekening mee te houden. Hoe maak je de juiste keuze uit het aanbod aan trapliften in Emmen? Triwa Trapliften assisteert u hier graag bij. Op basis van uw wensen legt men de verschillende opties aan u voor. Het helpt u tot een weloverwogen keuze te komen, passend bij uw persoonlijke behoeftes.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl