Trapliften in Overijssel voor particulieren en bedrijven

Het kan in verschillende situaties interessant zijn om de aanschaf van een traplift te overwegen. Mogelijk wordt u steeds minder mobiel, waarbij u uw vertrouwde omgeving eigenlijk niet wilt verlaten. Door een traplift in huis te laten monteren, kunt u langer thuis blijven wonen. Daarbij vergroten trapliften in Overijssel het comfort en woongenot in huis. Voor bedrijven is een traplift kopen interessant, wanneer een medewerker minder mobiel is geworden. Het gebruik van een traplift voorkomt dat er afscheid moet worden genomen van zo’n waardevolle collega. Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van trapliften in Overijssel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Mogelijkheden bij trapliften in Overijssel

  Trapliften in Overijssel leveren we altijd op maat, passend bij de vorm van uw trap. Heeft u een rechte trap? In dat geval kunnen we een traplift vaak al binnen een paar weken leveren. Bij een trap met een bocht of bijvoorbeeld een plateau in het midden kan dit iets langer duren. Tijdens het inmeten van de traplift binnen uw woning of bedrijfspand kan onze adviseur u een indicatie geven van de levertijd. Naast klassieke trapliften in Overijssel, leveren we ook verschillende alternatieven. Denk aan een stalift of bijvoorbeeld een platformlift.

  Advies bij aankoop van trapliften in Overijssel

  De aankoop van trapliften in Overijssel brengt de nodige aandachtspunten met zich mee. Welk type traplift sluit het beste op uw wensen aan? Kiest u voor het kopen van een traplift, of wilt u een traplift tijdelijk huren? Dat laatste is interessant voor bedrijven en mensen die langere tijd moeten revalideren. Na de revalidatieperiode hebben zij de traplift vaak niet meer nodig. Neem eens contact met ons op, zodat onze adviseurs u meer kunnen vertellen over de verschillende mogelijkheden.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl