Specialist op het gebied van trapliften in Zwolle

Met een kwalitatief hoogwaardige traplift in huis draagt u bij aan het woongenot wat u ervaart. Het wordt makkelijker en daarbij veiliger om naar de eerste, of zelfs tweede etage van uw woning te gaan. Juist wanneer uw stabiliteit achteruitgaat naarmate u ouder wordt. Het maakt dat u langer in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen; een verhuizing naar een verzorgingshuis stelt u uit. Wel zo prettig! Voor het laten plaatsen van trapliften in Zwolle of de omgeving daarvan bent u bij Triwa Trapliften aan het juiste adres. Wij bieden u een breed scala aan modellen trapliften.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Op maat gemaakte trapliften in Zwolle

  Vaak geldt dat trapliften in Zwolle op maat gemaakt moeten worden. Geen trap is immers hetzelfde! Bij de levering van trapliften maken we onderscheid tussen rechte- en gebogen trapliften. Naast de reguliere trapliften in Zwolle bieden we verschillende speciale modellen aan. Denk hierbij aan een obesitas traplift, een XL-model traplift, een stalift en een traplift voor buiten. Voor de verschillende trapliften geldt dat u deze zowel kunt huren, als kunt kopen bij Triwa Trapliften. Het eerste kan interessant zijn, wanneer u de traplift maar een beperkte periode nodig heeft. Denk aan de eerste weken of maanden na een ingrijpende operatie.

  Advies over trapliften in Zwolle

  Vindt u het lastig om een keuze te maken, of wilt u meer weten over de verschillende modellen trapliften in Zwolle? We maken graag eens kennis met u, om uw wensen en behoeften op te halen. Op basis hiervan gaan we voor u aan de slag met een eerste ontwerp van uw traplift. Stemt het u tevreden? In dat geval komen we de traplift zo snel mogelijk bij u plaatsen. Zeker voor rechte trapliften in Zwolle geldt dat dit vaak al op korte termijn mogelijk is.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl