Een traplift huren biedt diverse voordelen

Komt u steeds moeizamer naar de eerste of tweede verdieping van uw woning? Bent u in het verleden al eens van de trap gevallen? Verhuizen naar een gelijkvloerse woning is helaas niet altijd mogelijk. Gelukkig kunt u ook een woning met meerdere verdiepingen veiliger maken! Overweeg het gebruik van een traplift in huis. Triwa Trapliften kan u een maatwerk traplift bieden, die naadloos aansluit op de vorm van uw trap. Hierbij maakt het niet uit of u een ronde trap, een rechte trap of een trap met een hoek van negentig graden heeft. In plaats van een traplift kopen kan ook een traplift huren interessant zijn.

Stevige traplift huren om uw woning veiliger te maken

Een traplift huren vergroot het wooncomfort in uw woning. U komt zonder veel moeite van beneden naar boven en andersom. Moderne trapliften zijn zo ontworpen, dat de kans op ongelukken minimaal is. Daarbij beweegt de traplift in een beweging omhoog, waardoor een schokkerige beweging onderweg voorkomen wordt. De belangrijkste reden die een traplift huren interessant maakt, is het feit dat u veiliger in huis kunt bewegen. U hoeft de steile trap zelf niet meer te beklimmen. Zo weet u zeker dat u niet meer van de trap valt!

Advies over een traplift huren

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij een traplift huren? Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het huren van een moderne traplift? Neem in beide gevallen contact met ons op, zodat we u hier persoonlijk over kunnen adviseren. Samen zoeken we naar een oplossing die uw woning veiliger maakt en uw wooncomfort vergroot!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug