Tweedehands traplift kopen voor uw woning

Kost het u steeds meer moeite om veilig naar uw slaapkamer op de eerste etage van uw woning te komen? Het kan een goed moment zijn om de aankoop van een traplift te overwegen. Met een traplift kunt u in uw vertrouwde omgeving blijven wonen, zonder verplicht naar een gelijkvloerse woning te moeten verhuizen. Er is niets fijner dan uw eigen huis! Bij de investering in een traplift heeft u verschillende mogelijkheden. Kies tussen een nieuwe traplift, een traplift huren en een tweedehands traplift kopen. Dat laatste is interessant, wanneer u vooraf geen grote investering wilt doen in een nieuw model.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Kwalitatief goede tweedehands traplift kopen

  Een tweedehands traplift kopen verzekert u de komende jaren van een veilige oplossing om naar boven te komen in huis. De trapliften zijn van dermate stevige materialen gemaakt, dat deze vele jaren mee zullen gaan. Ook wanneer de traplift al elders gebruikt is. Door voor een tweedehands traplift kopen te kiezen, profiteert u van een lagere aanschafprijs en draagt u bij aan een duurzame wereld. Ook tweedehands trapliften worden door ons op maat voor u gemaakt, zodat deze passen bij de vorm van uw trap. Vaak geldt dat rechte trapliften al binnen enkele werkweken geleverd worden. Bij een gebogen traplift moet een bestaand model mogelijk iets worden aangepast om deze passend te maken voor uw woning.

  Advies bij een tweedehands traplift kopen

  Het kan voor u een grote stap zijn; een tweedehands traplift kopen. Waarop moet u hierbij letten? Hoe werkt een traplift? Is een tweedehands traplift wel veilig? Het zijn vragen die onze adviseurs graag voor u beantwoorden. Neem eens contact met ons op, zodat we nader kennis kunnen maken. We zijn benieuwd naar uw persoonlijke wensen, zodat we u op basis daarvan een passend model tweedehands traplift aan kunnen bieden.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl