Tweedehands trapliften in Groningen kopen

Zeker wanneer u minder goed ter been bent, kan de investering in een traplift interessant voor u zijn. Tegenwoordig kunnen trapliften volledig naar uw wensen worden aangepast. Het helpt u om veilig van beneden naar boven te komen en andersom. Naast de op maat gemaakte modellen, kunt u ook voor een van de tweedehands trapliften in Groningen kiezen. Tweedehands trapliften zijn nog steeds van een zeer goede kwaliteit en vergen een veel minder grote investering. Wel zo prettig! Triwa Trapliften vertelt u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van tweedehands trapliften in Groningen.

Voordelen van tweedehands trapliften in Groningen

Trapliften worden van zeer stevige materialen gemaakt. Ze moeten u immers veilig en comfortabel op en neer kunnen vervoeren. De kans dat de traplift in een goede staat verkeerd als u de woning verlaat, is hierdoor relatief groot. Veel mensen stappen immers pas in de laatste fase van hun leven over op een traplift. Trapliften die na een verhuizing niet meer gebruikt worden, kunnen als tweedehands trapliften in Groningen worden aangeboden. Ideaal voor mensen die weinig eisen stellen aan hun traplift. Daarbij kan ook een tweedehands traplift vaak nog iets worden aangepast, om deze aan te laten sluiten bij de vorm van uw trap.

Advies bij aanschaf van tweedehands trapliften in Groningen

Triwa Trapliften begrijpt dat het kopen van tweedehands trapliften in Groningen niet eenvoudig is. Hoe weet u, welk type traplift het beste bij u past? Heeft u bijvoorbeeld ook al eens gekeken naar een platformlift? Een platformlift maakt het mogelijk om met uw rolstoel of rollator naar boven te komen. Wij adviseren u graag persoonlijk, wanneer u op zoek bent naar tweedehands trapliften in Groningen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug