Verhuur trapliften

Wanneer de aanschaf misschien niet direct noodzakelijk is, dan kan verhuur trapliften een goede optie zijn. Bijvoorbeeld wanneer de lift slechts tijdelijk nodig is. Dit kan een dure investering helpen voorkomen. De lift kan dan immers na enige tijd gewoon weer teruggeven worden. Dit is een handige manier om toch het beste uit de mogelijkheden te halen. Laat dit dan ook door ons verzorgen om er zeker van te zijn dat dit op de best mogelijke manier gebeurt. Voor elke situatie kunnen wij een goede oplossing bedenken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Kort of lang

  Het is zowel voor korte periode als voor lange periode mogelijk om voor huur te kiezen. Dit hangt natuurlijk vooral af van de situatie waar u zelf in zit. Het is immers soms maar voor beperkte tijd nodig om een lift beschikbaar te hebben. Het is dan gemakkelijk als deze wordt geïnstalleerd door een expert. Zeker als deze ook gemakkelijk weer weggehaald kan worden door dezelfde expert wanneer deze niet meer nodig is. Wanneer de lift echter wel voor langere tijd nodig is, dan hoeft dit ook geen probleem te zijn.

  In contact komen

  Heeft u een traplift nodig? Dan kan het een goed idee zijn om nu direct contact met ons op te nemen. Dat kunt u doen door een mailtje te sturen naar info@triwa.nl. Ook kan een contactformulier worden ingevuld. Dit kan op de website worden teruggevonden. Ook is het goed mogelijk om ons telefonisch te bereiken. 0513-64 81 01 is dan het nummer dat u hiervoor kunt gebruiken. U kunt vragen kwijt, maar u kunt ook direct een afspraak met ons maken.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl