Traplift aanbieding: profiteer en bespaar geld

Triwa Trapliften heeft regelmatig een traplift aanbieding waarvan u kunt profiteren. Wilt u voor een lage prijs een van onze trapliften kopen? Houd deze pagina dan goed in de gaten, want we komen regelmatig met een nieuwe aanbieding. Scroll naar beneden voor onze meest actuele aanbieding(en).

aanbieding traplift

Traplift aanbieding voor rechte en gebogen trappen

Is er momenteel een rechte traplift in de aanbieding, dan kan het zomaar zijn dat de volgende keer een gebogen traplift in de aanbieding is. Dat verschilt per keer. Wij proberen al onze klanten te laten profiteren van onze unieke acties, waarmee veel geld te besparen valt.

Alternatief voor traplift aanbieding: gebruikte traplift

Wilt u profiteren van een traplift aanbieding en daarmee dus ook van een scherpe prijs? Dan moet u deze pagina zeker in de gaten houden. Wij bieden u ook een andere mogelijkheid om geld te besparen en tegen een scherpe prijs een traplift aan te schaffen. Heeft u al eens gedacht aan een gebruikte traplift? Wij hebben de beste modellen voor u geselecteerd, met trapliften die prima functioneren en er als nieuw uitzien. Bekijk het actuele aanbod gebruikte trapliften.

aanbieding traplift
aanbieding TR60 traplift

Onze actuele traplift aanbieding: TR 60 voor slechts € 2.500,-

Profiteer van onze nieuwste traplift aanbieding en schaf de TR 60 aan voor slechts € 2.500 (incl. btw).

  • inclusief montage
  • tot 5m raillengte
  • manuele draaistoel
  • zeer smal opklapbaar
  • DIRECT leverbaar uit voorraad, zolang de voorraad strekt

Meer informatie over traplift aanbiedingen

Wilt u meer weten over onze traplift aanbiedingen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

aanbieding traplift

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl