Badlift kopen

Een badlift kan een uitkomst zijn wanneer in bad gaan door ziekte of handicap niet meer op de normale manier mogelijk is. Het nemen van een bad kan zeer ontspannend zijn voor mensen met spieraandoeningen zoals reuma. Maar in en uit bad stappen is soms niet of nauwelijks meer mogelijk door de lichamelijke beperkingen. Dan kan een badlift kopen een goede oplossing zijn, u kunt dan toch genieten van een heerlijk warm en ontspannen bad.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Een badlift kopen zorgt voor meer comfort

  Met een badlift kunt u probleemloos en veilig een bad nemen. De constructie is zodanig dat andere huisgenoten probleemloos een bad kunnen nemen zonder dat zij  last hebben van de badlift. De lift werkt op een veilige accu, er is geen gevaar voor een elektrische schok. De lift is tevens voorzien van een temperatuurmeter, zodat u nooit in een te warm bad zult belanden. Een badlift kopen zorgt ervoor dat u meer comfort heeft bij uw persoonlijke verzorging omdat u gebruik kunt blijven maken van uw bad ondanks lichamelijke beperkingen.

  Meer weten over de badlift?

  Wilt u meer weten over het plaatsen van onze comfortabele badlift, neem dan gerust contact op met Triwa Hulpmiddelen in Heerenveen. Ook voor andere hulpmiddelen voor in de badkamer of keuken kunt u bij ons terecht. Wij zijn voor al uw vragen bereikbaar op telefoonnummer 0513 – 648 101. U kunt ons ook altijd een e-mail sturen met uw vragen of opmerkingen, wij zullen uiteraard zo spoedig mogelijk reageren op uw bericht. Ons e-mailadres is info@triwa.nl.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl