Buitentraplift kopen

Woont u in een huis met een buitentrap en bent u door ziekte, handicap of leeftijd hulpbehoevend geworden? Dan hoeft u niet meteen aan een gedwongen verhuizing te denken. Wij kunnen voor u een comfortabele buitentraplift plaatsen. Met de buitentraplift kunt u probleemloos de trap bij uw huis op en af. De lift is vanzelfsprekend gemaakt van weerbestendig materiaal. Een rechte traplift voor een buitentrap is de meest gekozen oplossing, maar wilt u een buitentraplift kopen voor een trap met een bocht er in, dan kan ook hiervoor een traplift worden geleverd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Een buitentraplift kopen vergroot uw mobiliteit

  Een buitentraplift kopen zorgt ervoor dat uw mobiliteit wordt vergroot. U kunt gemakkelijker uw woning in en uit en daarom is het een stuk eenvoudiger om familie te bezoeken, uitstapjes te maken of bezoeken aan artsen of ziekenhuizen te brengen indien dit nodig is. U bent minder afhankelijk van hulp van anderen om de trap af te komen, wat uw zelfstandigheid een stuk groter maakt. Een buitentraplift is de ideale oplossing wanneer u niet meer in staat bent om veilig trappen te lopen.

  Vraag een offerte aan voor een degelijke buitentraplift

  Triwa levert al vele jaren diverse soorten trapliften voor alle mogelijke situaties. Wat voor trap er ook overbrugd moet worden, wij denken graag mee over een zo adequaat mogelijke oplossing in uw situatie. Een buitentraplift kan een prima oplossing zijn wanneer uw woning met en trap moet worden bereikt. Heeft u interesse in een buitentraplift, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0513 – 64 81 01, of stuur uw vraag per e-mail naar info@triwa.nl.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl