Hoeveel onderhoud heeft een traplift nodig?

Triwa Trapliften biedt u een veilige en uiterst degelijke oplossing, om naar de eerste en tweede etage van uw woning te kunnen komen. Ook voor bedrijfspanden kunnen onze trapliften de uitkomst bieden. Doordat bij de productie van onze trapliften gebruik wordt gemaakt van kwalitatief zeer duurzame materialen, gaan de trapliften in de basis een leven lang mee. Het is niet voor niets, dat wij ook tweedehands trapliften aanbieden. We kunnen een goede kwaliteit hiervan garanderen. Toch is het verstandig om onderhoud aan de traplift uit te laten voeren. Trapliften bestaan uit complexe systemen, waarvan onderdelen kunnen slijten. Raadzaam is om periodiek onderhoud aan de traplift uit te laten voeren.

Specialist voor onderhoud aan traplift

Onderhoud aan een traplift kunt u het beste door een specialist uit laten voeren. Triwa Trapliften biedt u de hulp aan van deze specialisten. Wij kennen de systemen die aan de traplift gekoppeld zitten. Onderdelen worden uitgebreid gecontroleerd en waar nodig vervangen, als blijkt dat deze versleten zijn. Afhankelijk van de leeftijd van uw traplift doet u er verstandig aan de traplift in ieder geval eens per jaar of eens per twee jaar na te laten kijken. Zo kan een versleten onderdeel tijdig vervangen worden, om het functioneren van de motor in de traplift niet in gevaar te brengen.

Advies over onderhoud aan een traplift

Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van onderhoud aan een traplift? Onze adviseurs vertellen u er graag meer over. Ook kunnen we u meer vertellen over het onderhoud dat specifiek aan uw model traplift moet worden uitgevoerd om deze veilig te kunnen blijven gebruiken. Doordat wij de traplift kennen, kunnen we heel doelgericht onderhoud aan uw traplift uitvoeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug