Een huislift kopen

In veel gevallen kan het handig zijn om een huislift te installeren. Een huis kan namelijk te groot zijn om je telkens per trap naar de andere verdiepingen te begeven. Uiteraard kan het ook puur functioneel noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld als u wat slechter ter been raakt, of mindervalide bent. Voor ouderen kan het eveneens heel aangenaam zijn om via een huislift naar de hogere verdiepingen te kunnen gaan. Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het aankomt op de aanschaf van een huislift. Afhankelijk van uw behoeften en wensen kunt u bepalen welk type huislift het meest geschikt is voor uw situatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Gebruikersgemak met een huislift

  Een huislift kopen lijkt een hele onderneming. Toch zal het uiteindelijke gebruikersgemak u zeker bevallen. U kunt kiezen voor een lift zonder schacht of put, waardoor deze nooit in de weg zal staan in uw woning. Bij Triwa trapliften hebt u de keuze uit een ruim assortiment en kunt u een huislift kopen die geschikt is voor elke situatie, ongeacht of u een groot of kleiner huis hebt. Ook is rekening gehouden met verschillen in budget, zodat een huislift zeker altijd mogelijk wordt. We kunnen u voorzien van gedegen informatie en uiteraard met u meedenken zodat de huislift helemaal op uw wensen wordt afgestemd.

  Offerte aanvragen voor een huislift

  Wanneer u een tot een huislift kopen overgaat, doet u er verstandig aan om eerst een offerte bij ons aan te vragen. Hierin kunnen we alle mogelijkheden aan u voorleggen en u ook gelijk informeren naar de kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en een huislift kopen een stuk gemakkelijker. U kunt een offerte aanvragen of informatie inwinnen door te bellen met 0513 648101 of ons te mailen op info@triwa.nl.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl