Huisliften 

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin de montage van huisliften het overwegen waard is. Mogelijk bent u plotseling invalide geraakt, waardoor u niet langer zonder hulp naar boven kunt komen. Vergelijkbaar is een zware operatie aan bijvoorbeeld een heup of been, waardoor u lang moet revalideren. Ook wanneer u ouder wordt, kan het steeds lastiger zijn om bij de trap omhoog te komen. Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van huisliften. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan, wanneer u de montage van een huislift in huis overweegt. Laten we samen bekijken, welke huisliften voor u interessant kunnen zijn!

De TR-100 is een ruime, plaatsbesparende huislift die voldoet aan de hoogste eisen, maar waarbij ook is gedacht aan de…

De TR 200 is een spindel aangedreven verticale huislift ofwel personenlift, opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige…

Waarop moet je letten bij een huislift?

Bij een huislift kopen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Hoeveel ruimte heeft u bijvoorbeeld in huis? Wilt u met uw rollator of rolstoel omhoog kunnen komen? Welk comfort en welke luxe verwacht u van de huislift in uw woning? Wat is uw budget voor de huislift? Kiest u voor een blijvende huislift, of wilt u de huislift slechts tijdelijk kunnen gebruiken? Het zijn slechts voorbeelden van factoren, die meespelen in uw keuze bij een huislift kopen. Onze adviseurs staan voor u klaar, om u persoonlijk te adviseren over de huisliften die aansluiten op uw wensen.

Bekijk de brochure
Ontvang 5% korting op uw traplift

Soorten huisliften

Op basis van uw wensen kunt u uit verschillende soorten huisliften kiezen. Zo heeft u allereerst keuze uit een open en gesloten huislift. Een open huislift wordt veelal gebruikt door mensen die met hun rolstoel of rollator omhoog willen kunnen gaan. Daarbij kunt u kiezen tussen huisliften voor binnen en voor buiten. Het voordeel van het gebruik van een huislift aan de buitenzijde van uw woning, is dat u hiermee veel ruimte kunt besparen in huis. Heeft u zowel binnen als buiten relatief weinig ruimte om een huislift te kunnen monteren? In dat geval kan een traplift het overwegen waard zijn. Bij een traplift wordt de lift tegen de trapleuning gemonteerd. U heeft hier relatief weinig ruimte voor nodig.

Kwalitatief goede huislift kopen

Triwa Trapliften wil u ervan kunnen verzekeren, dat u veilig naar boven en beneden kunt komen met onze huisliften. Daarbij willen we u het nodige comfort kunnen bieden. We staan om deze redenen voor een hoge kwaliteit! Dit ziet u onder meer terugkomen in het materiaal wat gebruikt wordt bij de productie van onze huisliften en trapliften. De hoge kwaliteit maakt onze liften niet alleen veilig. Ook zorgt het ervoor, dat u een lange tijd plezier heeft van een huislift van Triwa Trapliften. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Huislift op maat laten ontwerpen

  Bij huisliften kopen is het belangrijk, dat deze naadloos aansluit op uw wensen en verwachtingen. Aan welke eisen moet de huislift voldoen? Hoe groot moet de huislift zijn? Triwa Trapliften biedt u graag een maatwerkoplossing aan. Hiervoor starten we met een inventarisatie van uw wensen. Op basis van uw wensen leggen we u verschillende mogelijkheden voor bij een eerste adviesgesprek. Bent u tevreden met een van de voorstellen die onze adviseur u doet? In dat geval zorgen we dat de huislift zo snel mogelijk in uw woning gemonteerd wordt. Het maakt dat u niet lang hoeft te wachten, voordat u weer veilig omhoog kunt komen.

  Neem contact op over een huislift

  Huisliften kopen kan best lastig zijn! Zeker wanneer u plotseling een huis- of traplift nodig heeft. Triwa Trapliften beschikt over ervaren adviseurs, die u hier graag bij helpen. Neem eens contact met ons op, zodat we u alvast meer kunnen vertellen. Ook komen we graag bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden en voordelen van de huisliften van Triwa Trapliften. Naast de mogelijkheid om een huislift te kopen, kan ook een lift huren een idee zijn. Dit is interessant, wanneer u de lift slechts enige tijd nodig verwacht te hebben. Denk aan een situatie waarbij u revalideert van een zware operatie. Ook hier vertellen we u graag meer over.

  Contactgegevens

  Triwa Trapliften
  Denemarkendreef 10
  8447 SG Heerenveen

  +31 (0)513-64 81 01
  info@triwa.nl