Verschillende soorten huisliften in Groningen laten plaatsen

Van ouderen wordt verwacht dat zij steeds langer thuis blijven wonen. Een verhuizing naar een gelijkvloerse woning zit er hierdoor niet in! Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van huisliften in Groningen en de omgeving hiervan. Door de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan op het gebied van huisliften, kunnen we u persoonlijk adviseren over de mogelijkheden die u heeft. Gaat u voor een platformlift binnen uw woning, of geeft u de voorkeur aan een traditionele traplift langs uw trap? Wij vertellen u graag meer over onze huisliften in Groningen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Mogelijkheden bij huisliften in Groningen

  Huisliften in Groningen worden aangeboden als platform- en trapliften. Het is van verschillende factoren afhankelijk, welk type huislift het beste op uw behoeftes aansluit. Wilt u bijvoorbeeld ook een rolstoel of rollator mee naar boven kunnen nemen? Hoeveel ruimte heeft u in uw woning? Wordt de huislift binnen of buiten uw woning gebruiken? Enzovoorts. Op basis van dergelijke factoren kunnen we u een bepaald type huislift adviseren. De huisliften in Groningen worden van bijzonder duurzame materialen gemaakt. Op deze manier bent u ervan verzekerd, dat u een lange tijd plezier zal hebben van de huislift.

  Huisliften in Groningen van Triwa Trapliften

  Door voor de huisliften in Groningen van Triwa Trapliften te kiezen kunt u langer in uw eigen woning blijven leven. De huisliften maken het veel veiliger om naar een eerste of tweede etage in huis te gaan. Immers, de kans dat u van de trap valt zal minimaal zijn. Daarbij kunnen de huisliften in Groningen op maat worden ontwikkeld, zodat ze naadloos aansluiten op de ruimte in uw woning.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl