Kies ook voor een lift in huis

Heeft u een lift in huis al eens overwogen? In verschillende situaties kan het laten plaatsen van een trap- of platformlift interessant zijn. Denk aan een situatie waarbij u invalide raakt en zich met een rolstoel door het huis moet verplaatsen. U wilt er in zo’n situatie niet aan denken, dat u uit uw vertrouwde leefomgeving moet vertrekken naar een gelijkvloerse woning! Ook wanneer u ouder wordt en steeds minder goed ter been bent, kan het gebruik van een lift in huis interessant zijn. Het helpt u veilig van beneden naar boven te komen en weer terug. De kans op een val van de trap is hierdoor minimaal.

Lift in huis in verschillende modellen

Het is van uw behoeftes afhankelijk, welk type lift in huis het meest geschikt is. Wanneer u in een rolstoel zit, kunt u voor een platformlift kiezen. Een platformlift is ook interessant voor ouderen die hun rollator mee naar boven willen kunnen nemen. Senioren kiezen vaak voor een traplift. Hierbij wordt een stoel aan een rails langs de trap gemonteerd. Het voordeel van een traplift ten opzichte van een platformlift is het feit dat deze liften veel minder ruimte in beslag nemen.

Advies over een lift in huis

Een lift in huis laten monteren kan een hele stap zijn. U wilt zich vooraf goed laten adviseren, voordat u in een trap- of platformlift investeert. Triwa Trapliften voorziet u graag van persoonlijk advies. Samen inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan een geschikte lift in huis te ontwerpen. Bent u tevreden over dit ontwerp? In dat geval gaan we zo snel mogelijk over tot de montage van deze lift.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug