[rev_slider alias=”speciale-trapliften”]

Lift trap

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw moeilijk begaanbare trap? Zoek niet verder, Triwa Trapliften uit Heerenveen heeft de oplossing voor u in de vorm van een lift trap. Met een lift trap verhoogt u uw mobiliteit in huis en voorkomt dat u moet verhuizen naar een meer praktische woning. Triwa Trapliften beschikt of jarenlange ervaring met de lift trap en met onze professionele aanpak kunnen we voor u de ideale lift trap samenstellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Lift trap op maat

  Bij Triwa Trapliften staat de klant centraal. Wij kijken naar uw persoonlijke situatie, voorkeur en smaak. Op basis van die informatie stellen wij een lift trap voor u samen. Wees niet bang dat uw trap niet geschikt is voor de installatie van een lift. Bij Triwa beschikken we over trapliften voor gebogen, rechte, steile, smalle en brede trappen. Wij gaan voor u op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen in ons grote assortiment van trapliften.

  Advies over uw lift trap

  Heeft u interesse in de voordelen van een lift trap? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om een keer onze winkel in Heerenveen te bezoeken. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. Wij adviseren u graag en stellen de meest geschikte lift trap voor u samen. Om uw mobiliteit in huis te verhogen is een lift trap echter niet altijd genoeg. Triwa Trapliften biedt u daarom meer oplossingen voor uw persoonlijke situatie. Daarbij kunt u, naast de lift trap, denken aan oprolbare opritten, badliften en scootmobielen.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl