Microlift: compacte oplossing voor kleine hoogteverschillen

Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor de verticale microliftZoekt u naar een compacte oplossing om kleine hoogteverschillen te overbruggen, dan is de verticale microlift de ideale oplossing. De lift is makkelijk te betreden met een rolstoel en is te gebruiken tot een hoogte van 80 centimeter. Als u de lift niet gebruikt, kunt u ‘m opklappen zodat de lift slechts 20 centimeter in beslag neemt en de doorgang vrij is. Deze platformlift heet niet voor niets microlift.

Vaste opstelling of mobiele opstelling?

De Microlift is er in 2 uitvoeringen. Een vaste opstelling, deze wordt gemonteerd op de vloer of tegen de wand. De mobiele uitvoering wordt geleverd met een rolframe. Hierdoor is de Microlift eenvoudig te verplaatsen of weg te zetten.

 

Bekijk de brochure
Ontvang 5% korting op uw traplift

Microlift: in welke situaties te gebruiken?

Waarvoor wilt u de Microlift precies gebruiken? De platformlift laat zich zoals gezegd goed lenen voor gebruik tot een hoogte van 80 centimeter. Daardoor is-ie geschikt om bijvoorbeeld een te hoge drempel te nemen of een ander te groot hoogteverschil. Daarnaast wordt de microlift ook ingezet om de toegankelijkheid van loketten en het gebruik van automaten te verbeteren.

Alternatieven voor de Microlift

De Microlift is als platformlift niet geschikt om u bijvoorbeeld naar een andere verdieping van uw huis te brengen. Daarvoor zijn de rechte platformlift en gebogen platformlift juist geschikt. Bent u nieuwsgierig naar onze andere oplossingen om u vrij en zelfstandig te laten bewegen? Bekijk ons assortiment trapliften of lees meer over onze overige producten.

Meer informatie over de Microlift

Bent u geïnteresseerd in de Microlift en wilt u graag meer weten? Dat kan. Neem contact op voor meer informatie over de verticale microlift.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Contactgegevens

  Triwa Trapliften
  Denemarkendreef 10
  8447 SG Heerenveen

  +31 (0)513-64 81 01
  info@triwa.nl