Tijdelijk een traplift nodig?

Het komt vaak voor dat in flatgebouwen, appartementencomplexen of kantoren de reguliere lift moet worden gerenoveerd of vervangen. Triwa Trapliften biedt dan de mogelijk om voor deze periode, veelal van enkele dagen tot enkele weken, één of meerdere noodliften te huren voor het overbruggen van één of meerdere verdiepingen.

Door het tijdelijk inzetten van een noodlift, voorkomt u dat mindervalide bewoners of werknemers noodgedwongen hun appartement of kantoor niet in kunnen in geval van een calamiteit, lift-onderhoud of storing aan de reguliere lift.

We hebben zowel de mogelijkheid tot een standaard uitvoering tot 125kg, maar ook trapliften geschikt tot 160kg, welke tevens zijn voorzien van verbrede stoel.

Naast de meest gangbare uitvoering en de zware uitvoering hebben we ook andere afwijkende trapliften die we kunnen inzetten als noodlift. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sta-lift of een lift voor een buitentrap.

Spoed?!

Wij houden de rechte trapliften op voorraad en plaatsen een rechte traplift al binnen 3 uur. Hierdoor kunnen kunnen wij snel schakelen en u al binnen 24 van dienst zijn met een noodlift, indien er zich een crisissituatie voordoet, zoals bijvoorbeeld uitval van de reguliere lift in uw wooncomplex of kantoor.

Gebogen noodlift

Wanneer er wat meer tijd is, kan Triwa Trapliften ook voorzien in een tijdelijk oplossing voor gebogen noodliften. Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, bel 0513-648101, ook buiten kantoor-uren.

Bekijk de brochure
Ontvang 5% korting op uw traplift

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Contactgegevens

  Triwa Trapliften
  Denemarkendreef 10
  8447 SG Heerenveen

  +31 (0)513-64 81 01
  info@triwa.nl