Platformlift kopen

Een platformlift kopen kan de juiste oplossing zijn wanneer u ervoor wilt zorgen dat een hoge opstap geen enkel probleem is voor mensen in een rolstoel of mensen die slecht ter been zijn. Veel zorginstellingen met een hoger gelegen platform voor de deur kiezen ervoor om een platformlift te kopen, maar ook particulieren kunnen een goede platformlift kopen. Wanneer u interesse heeft in de aanschaf van een dergelijke lift van hoogwaardige kwaliteit, dan kunt u deze platformlift kopen bij Triwa Trapliften.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Een betrouwbare platformlift kopen

  U kunt bij Triwa Trapliften een hoogwaardige platformlift kopen met een hoge mate van betrouwbaarheid. Het is immers belangrijk dat u goed kunt rekenen op de veiligheid van de platformlift. U kunt bij ons een platformlift kopen voor binnen en/of voor buiten. Verhoogde platforms komen immers overal voor. Wij bieden u een ruime keuze wanneer u een platformlift wilt kopen. Uiteraard staan wij niet alleen garant voor de optimale kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van onze platformliften, maar ook voor de aangename tarieven en de uitstekende service. Wij zijn er om alles goed voor u te regelen wanneer u een platformlift nodig heeft.

  Contact Triwa Trapliften als u een platformlift wilt kopen

  Als u een platformlift wilt kopen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0513-648101 of via de mail, info@triwa.nl. Uiteraard staan wij ook altijd voor u klaar wanneer u passend en persoonlijk advies wilt bij het kopen van een platformlift. Ook in dit geval kunt u vrijblijvend contact opnemen via bovenstaande contactgegevens.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl