Rollator kopen

Een rollator kopen is vaker niet de leukste activiteit. Zeker mensen die voor het eerst een rollator moeten kopen zien hier erg tegenop. Dit heeft met meerdere factoren te maken. Op de eerste plaats hebben we het natuurlijk over een hulpmiddel dat voor de meeste mensen toch wel confronterend is. Daarnaast is het ronduit lastig om voor uzelf de juiste keuze te maken uit een breed assortiment verschillende rollators. U kunt bij Triwa Hulpmiddelen een uitstekende rollator kopen die perfect bij u past.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Een rollator kopen op basis van advies

  U kunt bij ons heel gemakkelijk online een goede rollator kopen, echter, wij kunnen ons ook voorstellen dat het lastig kan zijn om zelfstandig een goede keuze te maken uit de beschikbare mogelijkheden. Wij staan dan ook voor u klaar met persoonlijk advies wanneer u dit nodig heeft. Wilt u bijvoorbeeld een lichtgewicht rollator kopen of gaat de voorkeur vooral uit naar een extra stevig model met diverse accessoires. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorzien u van passend advies op basis van uw persoonlijke situatie. Zo kunt u bij ons altijd de best passende rollator kopen.

  Contact Triwa Hulpmiddelen

  Bij Triwa Hulpmiddelen kunt u een rollator kopen van de hoogste kwaliteit. U kunt gegarandeerd jarenlang gebruik maken van dit hulpmiddel. Wilt u een rollator kopen en wenst u meer informatie en advies van ons? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op door een mail te sturen naar info@triwa.nl of door te bellen naar 0513-648101. Wij helpen u graag verder.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl