Rolstoellift Alkmaar

Voor eenieder die hulp nodig heeft op het gebied van mobiliteit, toegankelijkheid en onafhankelijkheid, is een rolstoellift een uitstekend hulpmiddel. Dat geldt voor mensen in een rolstoel, maar ook voor mensen met een scootmobiel, een rollator of een kinderwagen. Het zelfstandig kunnen voortbewegen, zonder elke keer een beroep te hoeven doen op een ander, is een wens voor velen. Triwa trapliften vervult die wens op maat. Voor een rolstoellift in Alkmaar bent u bij Triwa aan het juiste adres. Wij spitsen ons niet alleen toe op Alkmaar of Nederland, maar zijn inmiddels ook een begrip in de Benelux en Duitsland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Mogelijkheden roelstoelliften Alkmaar

  Elke situatie is anders. U kunt een rolstoellift zoeken voor uw woning, maar het kan net zo goed voor een winkel of bedrijfspand zijn. Niet alleen de situatie verschilt, ook de wensen per individu verschillen. Door de jaren heen hebben wij zoveel ervaring opgebouwd dat wij de minder mobiele klant begrijpen en een juiste oplossing kunnen bieden. Wij passen de rolstoellift precies aan op uw specifieke ‘eisen’, in samenspraak met u. Samen stellen wij vast wat de correcte hefhoogte moet zijn. Daarnaast zijn bouwhoogte en draagcapaciteit van de rolstoellift erg belangrijk. Kortom, de hoogte van de overbrugging, de afmetingen en het gewicht dat gedragen moet worden, zijn belangrijke aspecten.

  Neem contact met ons op

  Voor advies en informatie kunt u ons bezoeken aan de Denemarkendreef 10 in Heerenveen. Telefonisch kunt u ons bereiken op nummer 0513-648101, mailen kan ook: info@triwa.nl. Een professioneel team staat u graag bij met antwoorden op al uw vragen.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl