Kies voor een veilige rolstoellift in Amsterdam

Maak uw woning veiliger, door voor een rolstoellift in Amsterdam te kiezen. Een rolstoellift helpt u naar de eerste of tweede etage van uw woning te komen, zonder dat u de rolstoel hoeft te verlaten. Niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler! Bij de aankoop van een rolstoellift zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Zo is het belangrijk dat er voldoende ruimte is om de rolstoellift te kunnen plaatsen. Kiest u voor een plateau naast de trap, of laat u het plateau langs de trap omhoog bewegen? Onze adviseurs kunnen u meer vertellen over uw mogelijkheden.

Gebruik van een rolstoellift in Amsterdam

Het gebruik van een rolstoellift in Amsterdam kan in verschillende situaties het overwegen waard zijn. Gebruik de lift bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft gehad met een ernstig ongeluk. Ook een tijdelijk gebruik van dit model lift kan een optie zijn. Denk aan een langdurig revalidatietraject na een zware operatie. Een derde voorbeeld van het gebruik van een rolstoellift in Amsterdam, is het gebruik hiervan binnen een kantoorpand. Mogelijk heeft u medewerkers welke in een rolstoel zitten. U wilt hier geen afscheid van hoeven te nemen.

Advies bij aankoop rolstoellift in Amsterdam

Bent u enthousiast over de mogelijkheden die u heeft, wanneer u voor een rolstoellift in Amsterdam kiest? Wilt u meer weten over de voordelen van deze liften ten opzichte van een klassieke traplift? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden die u heeft en kunnen voorbeelden laten zien van reeds geïnstalleerde rolstoelliften. Het helpt u een weloverwogen keuze te maken, wanneer u een rolstoellift in Amsterdam overweegt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug