Roltoellift
Maatwerk oplossingen voor rolstoelen

Rolstoellift: Kwalitatief en Duurzaam

Een rolstoellift is de ideale oplossing wanneer mindervalide personen in een rolstoel verplaatst moeten kunnen worden tussen verdiepingen. Of dit nu binnen een woonhuis, bedrijf of verzorgingshuis dient te gebeuren, onze ervaring is zeer groot met het plaatsen van liften.

Vaak gaat het om verzorgingstehuizen waar rolstoelliften goed van pas komen, maar een lift voor een rolstoel kan natuurlijk in meerdere gevallen de juiste oplossing zijn. Wanneer u interesse heeft in de realisatie van een rolstoellift, dan bent u van harte welkom bij Triwa Trapliften.

Previous slide
Next slide

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Een rolstoellift van hoge kwaliteit

  De rolstoellift is een ideaal hulpmiddel en maakt het verplaatsen van personen in een rolstoel aanzienlijk eenvoudiger. Als u een lift aan wilt schaffen, dan kijkt u in de meeste gevallen op de eerste plaats naar de prijs. Een rolstoellift is immers een aanzienlijke uitgave. 

  Echter, de kwaliteit en duurzaamheid van de is minstens zo belangrijk. U wilt immers jarenlang onbezorgd gebruik kunnen maken van uw lift. Kortom, u zoekt naar de meest gunstige verhouding tussen de kosten en de kwaliteit. Dan zit u bij Triwa Trapliften zeker goed.

  Passend advies en gratis offerte

  De aanschaf van een rolstoellift is een hele stap. Het is dan ook goed om u optimaal te laten informeren over de mogelijkheden. Triwa Trapliften is er om u van alle nodige informatie te voorzien en denkt graag met u mee over de juiste oplossing voor uw situatie. Wij kunnen u uiteraard adviseren bij de aankoop van een lift maar u mag ons ook benaderen voor onderhoud aan uw bestaande lift. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken door de bellen naar 0513-648101 of te mailen naar info@triwa.nl. Wilt u direct een vrijblijvende offerte van ons ontvangen voor een rolstoellift? Dan kunt u deze heel gemakkelijk online aanvragen.

  Wellicht heeft u ook recht op een vergoeding voor de aankoop van een rolstoel lift! Klik hier voor meer informatie.

  Contactgegevens

  Triwa Trapliften
  Denemarkendreef 10
  8447 SG Heerenveen

  +31 (0)513-64 81 01
  info@triwa.nl