Rolstoellift Apeldoorn

Wanneer u in een rolstoel zit betekent dit nog niet dat u altijd afhankelijk hoeft te zijn van anderen. Zelfstandigheid, zonder telkens weer een beroep op hulp te hoeven doen, is voor ieder mens belangrijk. Maar ook voor mensen met een scootmobiel, rollator of kinderwagen zijn rolstoelliften zeer geschikt. Triwa trapliften heeft door jarenlange ervaring altijd een passend antwoord op uw mobiliteit en onafhankelijkheid. Voor een rolstoellift in Apeldoorn hoeft u niet verder te zoeken, wíj helpen u verder. Ons werkgebied omvat overigens niet alleen Nederland, maar de hele Benelux en Duitsland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Maatwerk rolstoellift voor u in Apeldoorn

  Niet iedereen is hetzelfde, gelukkig is elk mens uniek en dat beseffen wij bij Triwa trapliften. Samen met u bepalen wij welke rolstoellift het meest geschikt is in uw situatie. Afhankelijk van het hoogteverschil, het gewenste gewicht en het type ‘horde’ dat genomen moet worden, vinden wij de juiste oplossing. De juiste hefhoogte, bouwhoogte en draagcapaciteit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. En of dat nu is voor uw woning, winkel of bedrijfspand, wij bieden u een keuze uit meerdere soorten rolstoelliften. Toegankelijkheid voor eenieder staat voor op, waar dan ook.

  Neem contact met ons op

  Om samen met u de juiste rolstoellift te bepalen, voor meer advies of nadere informatie kunt u ons bellen op nummer 0513-648101. Mailen kan natuurlijk ook, dat doet u naar: info@triwa.nl. Voor een persoonlijk bezoek heten wij u van harte welkom in Heerenveen. U vindt ons aan de Denemarkendreef 10. Een van onze deskundigen staat u te woord en zal u bijstaan met raad om tot een geschikte oplossing te komen.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl