Spiltrap lift

Bent u op zoek naar een spiltrap lift? Dan bent u bij Triwa Trapliften uit Heerenveen aan het juiste adres. Met ons brede assortiment aan trapliften voor allerlei soorten trappen zijn we in staat om voor elke situatie een geschikte traplift te leveren. Met de spiltrap lift verhoogt u uw mobiliteit in huis en kunt een verhuizing misschien wel voorkomen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Spiltrap lift op maat

  Bij Triwa kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een spiltrap lift. Wij gaan dan niet alleen kijken naar uw situatie, maar ook naar uw smaak. Met die informatie krijgt u een trapliftenadvies op maat van ons. De spiltrap lift zal gemonteerd worden aan de spilzijde van de trap waardoor de trap ook gewoon begaanbaar blijft zonder de traplift te gebruiken. Wanneer u graag speciale aanpassingen wilt doen kunt u ons gerust vragen naar de mogelijkheden.

  Levering spiltrap lift

  Met onze jarenlange ervaring, professionele aanpak en brede assortiment zijn wij inmiddels in staat om te leveren door heel Nederland, België en Duitsland. Doordat wij trapliften op voorraad hebben, kunnen we u bovendien voorzien van een snelle levering van uw spiltrap lift. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij laten u graag de mogelijkheden zien van de spiltrap lift!

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl